• IN between

koren 01

  • In Between

In Between

Over In Between

Jong, fris en enthousiast: dát is jeugdkoor In Between uit Emst. Bij het koor zingen ongeveer 20 jongens en meiden tussen de 13 en 18 jaar. Het repertoire bestaat voornamelijk uit top40-hits. In Between wordt op de piano begeleid door de enthousiaste dirigent Marten van der Worp. Hij arrangeert veel liedjes zelf, waardoor de muziek nét even anders klinkt en In Between een heel eigen stijl heeft. Bovendien mogen de leden hun eigen voorkeur voor nummers aangeven. 

‘Er tussen in’

In Between is een relatief nieuw koor binnen de zangvereniging: het is opgericht op 4 september 2007. Het koor is opgericht voor jongeren die de leeftijd van het kinderkoor ontgroeid zijn, maar nog iets te jong zijn om bij Song & Relation of het Gemengd Koor te zingen. Dit verklaart meteen de naam van het koor, die letterlijk ‘er tussen in’ betekent.

Optredens

In Between treedt regelmatig op in de regio én daarbuiten. Zo is het koor geselecteerd om mee te doen met een Nationaal Jeugdkorenfestival in mei 2017! Ook is In Between te bewonderen kerstmarkten en evenementen in de regio, zoals Vaasaqua. Tot slot heef In Between al verschillende keren deelgenomen aan het Balkfestival Oost in Ulft (een regionale versie van het landelijk bekende BALK TOP Festival). Dit belooft wat voor de toekomst!

Repetities en contributie

In Between repeteert elke dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur in Dorpshuis De Hezebrink, Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst. De contributie bedraagt € 9,- per maand.

Toelatingseisen

  • In Between is bedoeld voor iedereen die tussen de 13 en 18 jaar oud is, zowel jongens als meiden!
  • Naast zingen werkt dit koor ook aan choreografie. De leden zingen alle nummers uit hun hoofd.
  • Als koorleden dat willen, mogen de meiden vanaf 18 jaar mee repeteren met Song and Relation en jongens vanaf 18 jaar bij het Gemengd koor.
  • Deelname aan optredens is gedurende het eerste jaar niet mogelijk (uitzonderingen in overleg met dirigent en bestuur).

Daarnaast is er een aantal algemene toelatingseisen die voor alle koren van zangvereniging Zang & Vriendschap gelden.

Lid worden of meer informatie?

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en lijkt het je ook leuk om te zingen? Kom dan vooral een keertje meedoen met één van de repetities! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johanna van Emst, via tel. 06 52025856.

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Interim Voorzitter Jeremy Nijhof. Telefoon: 06-27842399 
Of e-mail: zenv-secretaris@hotmail.com

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst