nieuws oranje 01

Ons 5e koor: Next!

Nieuw koor bij zangvereniging Zang en Vriendschap: popkoor Next!

Popkoor Next! is een koor voor dames en heren, die een stapje verder durven, willen én kunnen gaan. Zij zingen 4-, 5- of zelfs 6-stemmig, dit met pianobegeleiding óf a capella. Er zullen verschillende genres en nummers aan bod komen, zoals Creep van Radiohead, Close to you van The Carpenters, maar ook een medley van Simon and Garfunkel nummers en een klassieker als Love of my life van Queen.

Creep Radiohead (klik op de foto om het nummer te luisteren)Foto Next 30 april Grote Kerk 2022

De instapleeftijd voor dit nieuwe koor is 18 jaar en voorafgaand is een auditie met stemtest vereist. Deze auditie zal afgenomen worden door de muzikaalleider van de vereniging in samenwerking met een externe auditeur. Ook zal de muzikaal leider, evt. in samenwerking met de auditeur, in de loop der tijd het niveau blijven controleren waardoor er een constante professionaliteit wordt gewaarborgd. Er wordt ingezet op TOP prestaties. Nummers worden dan ook door de leden veelal vooraf ingestudeerd aan de hand van MP3´s; serieuze thuisstudie is dus een pré.

Popkoor Next! repeteert op dinsdagavond van 20.45 tot 22.00 uur in de Hezebrink, te Emst. Tijdens de repetities wordt gewerkt aan fine-tuning van de nummers, het samenbrengen van alle stemgroepen en het geven van de juiste sfeer aan een nummer. Ook zal er in de loop der tijd een vast tijdsblok aan choreografie besteed worden.

De contributie voor dit koor bedraagt €25,- per maand. Dit is inclusief de eerste auditie. Er zal om het half jaar (o.v.b.) een auditieronde plaatsvinden voor nieuwe leden. Het koor telt op dit moment 10 leden. Ook zij hebben auditie gedaan.

Lijkt het je leuk om bij dit nieuwe koor te komen kijken en wellicht zelfs auditie te doen? Kom gerust eens meedoen op de dinsdagavond in de Hezebrink. Evt. aspirant leden kunnen zo vóór de auditiedatum ook eerst kennismaken met het koor, de opzet ervan en de dirigent. Neem voor meer informatie contact op met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

---------------------------------------------------------------------

Opgave voor de auditie is verplicht!

Invulling auditie:  Iedereen die auditeert zingt een eigen gekozen nummer.  Houd bij het maken van een keuze van jouw nummer aan o.a.: groove, bereik en expressie. "Verkoop jezelf".  Er kan meegezongen worden met een (instrumentale) mp3 of met begeleiding door de dirigent. Neem hiervoor het mp3 bestand bijv. op mobiel mee om te laten horen via een bluetoothbox of een partituur met akkoorden. 

Na auditie zal door de muzikaalleider en de auditeur een rapport gemaakt worden. Deze zal via email gestuurd worden. 

logo Next

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Voorzitter Jeremy Nijhof. Telefoon: 06-27842399 
Of e-mail: zenv-secretaris@hotmail.com

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst