nieuws oranje 01

Song and Relation naar BALK TOPklasse

YES! Song and Relation is opnieuw geselecteerd voor het BALK TOPfestival op 9 november in De Doelen in Rotterdam! Daarmee hoort Song and Relation bij één van de zes koren die uitkomen binnen de hoogste klasse van het festival. Eigenlijk een soort eredivisie voor koren dus!

Lees meer

Song & Relation derde tijdens Nederlands Koorfestival

Song & Relation uit Emst heeft op 28 januari de derde plaats behaald tijdens de regionale voorrondes van het Nationaal Koorfestival (NKF). De dames traden op in het Akoesticum in Ede, waar in totaal 7 Gelderse koren op het podium stonden. Song & Relation kwam als enige popkoor in de top 3 terecht. Jeugdkoor de Ulftse Nachtegalen behaalde de eerste plaats. Dit koor mag zichzelf het ‘Beste koor van Gelderland’ noemen en uitkomen tijdens de landelijke finale van het Nederlands Koorfestival op 2 juni in Hengelo.

Lees meer

Song and Relation geselecteerd voor BALK TOPfestival

Trots! Song and Relation uit Emst is geselecteerd om mee te doen met het BALK TOPFestival op 4 november. Het BALK TOPfestival is het grootste festival voor lichte koormuziek in Nederland. Het vindt om het jaar plaats in concert- en congresgebouw De Doelen in Rotterdam. 

Lees meer

Song and Relation presenteert nieuwe show tijdens Korendag Zandvoort

Dameskoor Song & Relation zal op zaterdag 1 oktober afreizen naar Zandvoort om voor de eerste keer deel te nemen aan de Korendag Zandvoort. De dames staan hiermee voor een mooie uitdaging: in Zandvoort zullen zij voor het eerst hun nieuw ingestudeerde nummer ‘The Circle of Life’ uit de musical ‘The Lion King’ aan het grote publiek presenteren.

Logo Zingen aan zee Zandvoort

Lees meer

Song and Relation wint Korenslag 2016 in Eindhoven

Het is Song and Relation gelukt om de finale van korenfestival Korenslag in Eindhoven te winnen! Daarmee hebben ze 500 euro gewonnen. De dames waren super geconcentreerd en zongen vol bezieling en enthousiasme de drie nummers Feeling Good, Fields of Gold en The Gods love Nubia. In totaal streden vier koren om deze finaleplaats. Naast Song and Relation waren dat True Colors (Aalst-Waalre), Just Us (Veldhoven) en titelverdediger Kolok (Helmond). In de week vóór de finale vonden er voorrondes plaats waarin deze koren zich kwalificeerden voor de finale.

Lees meer

  • 1
  • 2

Krijg je net als wij ook zoveel energie van zingen?

 En ben je benieuwd of zingen bij één van onze koren misschien iets voor jou is?
Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze repetitieavonden in de Hezebrink in Emst!

gemengd koor blok

song and relation blok

in between blok

kinderkoor blok

contact

Neem voor meer informatie over lidmaatschap contact op met Jim van Nimwegen (secretaris) Telefoon: 06-42568119
E-mail: info@zangenvriendschapemst.nl

Locatie
Alle koren repeteren in Dorpshuis de Hezebrink:
Ds. Van Rhijnstraat 69 8166 AL Emst