Zangvereniging Zang en Vriendschap is genomineerd voor de verkiezing “Club van het jaar”!
Stemmen op onze vereniging kan via het stemformulier op de site: https://www.clubvanhetjaar.nl/
Zoek op “Zangvereniging Zang en Vriendschap Emst”, Gemeente Epe, Cultuurclub ✅
Vergeet je stem niet te bevestigen in je mailbox ????
Dank jullie wel alvast!
Onze motivatie:
“Onze club wordt “Club van het jaar” omdat Zangvereniging Zang en Vriendschap te Emst een begrip is in de gemeente Epe. De vereniging stevent af op een 100-jarig bestaan op 10 september 2024. Ondanks de coronaperikelen is het ledenaantal nauwelijks afgenomen. Juist de oude(re) leden zijn getroffen door de coronamaatregelen en missen veel omdat zij digitaal niet zo goed onderlegd zijn. Zij zijn op de hoogte gehouden door het bestuur met “hardcopy” nieuwsbrieven en bezoekjes aan de voordeur.
Er is een coronaproof huldiging van de jubilarissen gehouden, dit d.m.v. een Drive Through. De vereniging is trots op haar jubilarissen! Hiervan zijn enkele zelfs al (meer dan) 70 jaar lid!
De jongere leden worden op de hoogte gehouden door mail en door berichtjes in de appgroeppen van de 4 koren. Maar ook zij hebben allemaal een voordeurbezoekje gehad van de bestuursleden. De stap naar online repeteren via zoom is voor een zangvereniging niet zo vanzelfsprekend. Maar deze stap is wel genomen en iedere week kunnen we toch zingen (al is het dan alleen thuis, tegen het computerscherm). Het is fijn elkaar zo enthousiast bezig te zien, en hebben we toch een zichtbare verbinding met de medezangers. En natuurlijk wordt de stem zo wat op peil gehouden om bij een evt. opening van de “gesloten deuren” door Corona weer samen de draad op te kunnen pakken!”
 

Poster club van het jaar