Vocal Group Next!

Vocalgroup Next! is een koor voor dames en heren vanaf 18 jaar, die een stapje verder durven, willen én kunnen gaan. Zij zingen 4-, 5- of zelfs 6-stemmig, dit met pianobegeleiding óf a capella. Er komen verschillende genres en nummers aan bod, zoals Creep van Radiohead, Close to you van The Carpenters, maar ook een medley van Simon and Garfunkel nummers, een klassieker als Love of my life van Queen en een jazz-nummer: Fly me to the moon.

De instapleeftijd voor dit nieuwe koor is 18 jaar. Wanneer je besluit om bij dit koor te komen zingen zal de dirigent een stemtest doen. Dit houdt in dat de dirigent gaat luisteren naar je bereik en voor welke stemgroep je stem het meest geschikt is (sopraan, mezzo-sopraan, alt, tenor of bas). Er wordt ingezet op TOP prestaties. Nummers worden dan ook door de leden veelal vooraf ingestudeerd aan de hand van MP3´s; serieuze thuisstudie is dus een pré.

Popkoor Next! repeteert op dinsdagavond van 20.45 tot 22.00 uur in de Hezebrink, te Emst. Tijdens de repetities wordt gewerkt aan fine-tuning van de nummers, het samenbrengen van alle stemgroepen en het geven van de juiste sfeer aan een nummer. Ook zal er in de loop der tijd bij het instuderen van het nummer aandacht aan “performing” besteed worden.

De contributie voor dit koor bedraagt €30,- per maand.

Wil je meer informatie over Vocal group Next! of lijkt het je leuk een keer mee te zingen?
Neem dan contact op met het secretariaat via mail: zenv-secretaris@hotmail.com