Jubilarissen Zangvereniging Zang en Vriendschap Emst 2022 gehuldigd

Het fysiek samen zijn en zingen in de Hezebrink is door de coronamaatregelen niet mogelijk. Daarom zijn alle leden van Zangvereniging Zang en Vriendschap in de eerste week van dit jaar door het bestuur verrast met (alcoholvrije) champagne en lekkernijen. Tevens werden 4 trouwe leden daarbij extra in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen! De jubilarissen zijn: Betsie Nijkamp-Tiemens 65 jaar lid, Wim Broekman 40 jaar lid, Henny v.d. Vosse 60 jaar lid. Zij zijn lid van het Gemengd Koor. Wendy Vierhout-Nijkamp is 40 jaar lid, zij zingt bij Song and Relation. Het bestuur bedankt hen hartelijk voor het jarenlang trouw zijn aan de Emster vereniging. 

Online Kerstbingo en Nieuwjaarsborrelreceptie

De kinderen van het kinderkoor hebben op 23 december enthousiast meegedaan aan een online kerstbingo die de begeleiding van het koor voor ze had georganiseerd. Donderdagavond 6 januari was er voor de andere leden een digitale Nieuwjaarsborrelreceptie waarbij 2022 met de champagne en het lekkers op gezellige wijze samen werd ingeluid. 

Zangvereniging Zang en Vriendschap bestaat in 2024 100 jaar!

Met alle mooie jubilea van vele leden wacht de vereniging ook met smart op het moment dat de deuren van de zaal in de Hezebrink weer open mogen om daar samen te kunnen zingen. Die 100 jaar hopen we ondanks deze onzekere tijden toch zeker wel te mogen halen!

 

Jubilarissen 2022 ZenV